Telefoon:   0553552298 / 0644250251 E-mail adres:  praktijk.pmdeboer@gmail.com                                                 Privacywaarborg
 
       Praktijk Petra de Boer      Praktijk Petra de Boer
  
Reviews

24-1-2019
mevrouw met bepaalde emotionele en fysieke symptomen die verergerden door elektrische stralingen. Is in 2014 voor het eerst gekomen hiervoor. Afgelopen week hebben we de behandelingen afgesloten:

Wat zou je aan de mensen willen zeggen: Ik heb Petra de Boer, als een zeer serieuze en vakkundige homeopate ervaren, die naast haar theoretische kennis ook haar intu´tie inzet. Juist door deze combinatie kwam zij op mij zeer krachtig over. Door haar behandelingen heb ik mogen ervaren hoe breed homeopathie ingezet kan worden. Ik vond het verbazend, dat men met deze medische vorm ook psychische verschijnselen, zoals bijvoorbeeld angsten, uitstekend kan behandelen. Een absolute aanrader!

Mw. A.P.


28-1-2019

zorgzame moeder met lichte depressieve klachten en de zingeving in het leven miste door een ernstig trauma in haar leven, sinds 2 maanden in de praktijk:

Over de behandelingen:
Dat ik de behandelingen heel erg fijn vind, ook heel ontspannend dat ik de weken erna merk dat het nog nawerkt. Het is niet alleen ontspannen, het werkt na. Daarbij natuurlijk tijdens de voetreflexbehandeling, maar ook erna. Dan voel ook dat ik heel erg ben ontspannen en dat ik er sterker uitkom. Als je na gaat wat ik had en ook nog heel erg druk ben met de kinderen, mijn baan, echtgenoot etc. Ben gisteren vroeg begonnen en pas om kwart over negen klaar. Dat had ik anders niet gered. Anders was ik ziek geworden.
Wat vind je mij als therapeut: een hele prettige therapeut, rustig niet opdringerig, kennis van zaken, heel prettig. Geen puntje van negatieve kritiek alleen maar positief.
Hoe vind je praktijk: Fijn, prima, lekker rustig. Fijne stoel.
Geen verbeterpuntjes? Nee, die heb ik niet echt.
Vindt de klassieke muziek met de vogeltjes heel mooi, daar wordt ze rustig van tijdens de behandeling.

Mw. R.V.


28-1-2019

jonge vrouw met een lichte verstandelijke beperking met veel onrust in haarzelf en veel fysieke symptomen. Krijgt ruim een jaar voetreflexzonetherapiebehandelingen en klassieke homeopathie.

Wat vind je van de behandelingen: Nou, ik vind het gewoon prettig. Ik weet verder niet zo goed wat ik moet zeggen. Bevalt op zich goed.
Wat vind je van de praktijk: Ook prima!
Wat vind je van mij, eerlijk zijn hŔ? Ook leuk! (lacht)
De klachten die je had: Ben heel erg tevreden dat de klachten minder zijn
Verbeterpunten voor mij: Weet ik eigenlijk niet. Als ik mij op mijn gemak voel, vind ik het al snel prima.

Mw. S.H.


29-1-2019

mevrouw komt al jaren in de praktijk een paar keer per jaar voor voetreflex, klassieke homeopathie en nu ook voor reflexzolen:

Wat vind je van de behandelingen: Professioneel, verzorgd, krijg veel aandacht, staat open voor suggesties van mijn kant uit.
Voor de homeopathie: werkt goed, krijg ook aandacht dat we verder kijken, heel professioneel. Je staat open voor suggesties en verbeterpunten. (Mevrouw is zelf heel intu´tief)
Voor de voetreflexzonetherapie: Top! Werkt door, goede uitleg ook.
Hoe vind je mij als therapeut: Je luistert goed, hebt veel kennis, maar ook stellig, dat werkt niet altijd bij mij, maar ik ben ook niet als de meesten dat weet ik wel zeker.
Wat voor cijfer zou je geven: 8
Wat wil je over de praktijk vertellen: Bij binnenkomst is de energie al helend, die wordt neergezet tussen mij en jou. Dat vind ik mooi om daarmee te eindigen. Dat is de essentie van mijn verhaal.
Over haar hond wil ze ook nog iets zeggen: dat je advies kan geven over voeding en homeopathie en dat het goed werkt! Je leest een hond net als ik.
De klachten die mevrouw had voor het dragen van de reflexzolen zijn verdwenen.

Mw. M.BS.S.
  
Copyright: Petra de Boer

Opleidingen en diploma's

Privacywaarborg

Algemene voorwaarden

Petra de Boer werkt namens de richtlijnen van de WGBO.

Geschil

Reviews
  Petra de Boer
Koning Lodewijklaan 600
7314 GW Apeldoorn

tel: 0553552298     0644250251
E-mail: praktijk.pmdeboer@gmail.com
Praktijk Petra de Boer